~forever in love~


My name: yan azam
My Fotopage: http://yan-azam.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
syed azimin
Latest entry:Besday Syarifah Aida Insyirah Yang Ke 3 tahun
View this Fotopage entry
Mummy Papa
Latest entry:Pulangnya dari sekolah..
aktiviti di kindergarten sgt menyeronokkan hati nurani saya main pasir, panjat pokok, main lumpur (pasir yang dicampur air ~ lumpur ), bakar biskut, conteng muka, dan macam2 lagi.. hasil lepas main pasir.. ops saya malu la mummy..macam mummy :"> pembersihan glove haruslah setiap hari sbb ada satu ni je kalis air jom mandiii g big boy buat semua benda sendiri oke tadaaa.. aaah neinnn (jgn bawah lagii.. sexy eww) 'macho' = gini ke mummy? macho ... View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
najla umi and papa
Latest entry:~ EDISI NAJLA SUFYA.
mcm biasa.. bz with my daily life with 2 kiddos, and am just recovered from allergy satu badan, gatal2, merah2 and also bengkak2.. nak dekat seminggu jugakla menahan kegatalan itu.. punyalah tak tahan... but as a supermom..sakit ke tak sakit ke.. sama je.. life must go on.. non stop working.. :-O dun have much time..sempat curi2 time while the hero is sleeping... new update about najla sufya.. a sister yg very talkative..tot..tet..tot..tet... kepoh tak hengat budak ini.... :-D to dear najla.... let's ... View this Fotopage entry
aida sham
Latest entry:e-Variety Collection
Hai, Assalammualaikum semua...... Perniagaan ini masih berjalan seperti biasa... untuk produk terbaru dan info terbaru boleh lah ke blog saya.... http://e-varietycollections.blogspot.com Macam2 ada di sini...... :-) View this Fotopage entry
nad han
Latest entry:PreWed
10 Ogos 08, my husband's cousin hawa, get engaged on that day, this event was attended by ramai sangat, mcm wedding. So enjoy the picas.. View this Fotopage entry
register nk masuk bilik
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Azni Fadilah
Latest entry:perjalanan balik ke KL dr Kota Bharu
masa raya haji baru ni punya la penat.balik ke KL ikut kuala Terengganu (jalan pantai)...12 jam tu.tp berenti 1 2 tempat.berenti beli keropok losong, berenti makan.apa pun seronok sebab konvoi dengan my sister (k.ajah).sampai Klkol 12 tengah malam. :-D View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
norasiah ab ghani
Latest entry:ayu's reception 08112007
View this Fotopage entry
nur farah batrisya junaidi
Latest entry:i'm growing up...
some photos taken few months back.. View this Fotopage entry
zurina ibrahim
Latest entry:Secretaries Week Luncheon with Anuar Zain
aku dan 2 org member p secretary week luncheon with anuar zain kat JW Marriot, KL semalam. enjoy sakan....berkenalan lak ngan 2 org kakak yg bekerja kat Bank Rakyat. Kak Putri n Kak Haslinazaliza. (hah! amek ko! ) Syok gak kakak2 ni...kepoh n gile2 gak cam kitorang....memang best giler ar semalam. kul 10.30 aku kuar opis, kul 4.30 baru blk...wakakakakaka..... :-D anuar memang superb! memang charming giler! tp dia memang camtu. sentiasa tau camne nak layan fans dia...thats whats make him still standi... View this Fotopage entry
lupa nak ckp. daphne jd mc.
iera sharil
Latest entry:TIME DEMAM NI TP HOUSEMATE AJK JLN2 JGK-17/03/07-TITIWANGSA
View this Fotopage entry
ain aznurul
Latest entry:DINNER OFIS SUATU MASA DAHULU
dinner ofis, tak silap aku tahun 2005. baru jumpa balik gambar-gambar ni...[i] View this Fotopage entry
www sss
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016