~forever in love~

By: yan azam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-Apr-2008 01:12 Email | Share | Bookmark
STAF Team Building @ Eagle Ranch Resort (PART 2)

korang kena lalu kat sini tau
mcm nak runtuh je aku tgk titi ni
ni namanye giant spider's web
menonggeng xbaik utk kesihatan
kalo sesapa yg tgn pendek tu sila gayut kat sini
kalo jatuh korang ciumla pasir yg penuh taik kucen ni...huhu
pastu korang menysur bwh dawai berduri ni pulak
kami THE INCREDIBLES sanggup dicabar!!cewahhh..heheh
eh sabo..jgn panjat lagi x abih posing lg ni..
posing skali lg...cheeseeee....
sesape yg degil aku rendam dlm lopak nih!
slps kejadian-ttp menten cun..huhu
kalo kami x menang kami rutnuhkan tembok berlin ni
alahai comelnye masing2 punye baju..
ni adalah juri tetap (jgn nak bodek2)
ada ke lps penat2 obstacle suh wat puzzle plak
apesal sume biru je ni..mana aci!!
ni je yg kitorang mampu buat..huhu
sempat posing b4 dpt hadiah
ni kat depan TEEPEE
saye la helang jadian..uhuk uhuk..
waa..muke bangge tu!
wat muke riak pulak..heheh
ni muke takabbur pulak..hihi
oh..lihatla donia...huhu
hamper je? xkisahla asalakan juara..hehhe
sesi bahagi hadiah
ni la antaranye...
ni bhgn aku..3hari3mlm x abih mkn..
Incredibles YANI...our tag ;-)
sambungan dr entry smlm...

kalo nak flashback balik masa ni, mmgle best...dgn kitorang seramai yg dkt 100org, dgn team yg lawak2, dgn games yg mencabar kemacho'an & kejelitaan kami, finally team building prgm ni berjalan dgn jayanye... :bravo: :bravo: mmg syiok gile la....dan yg paling syiok skali, group kami- team no. 2 a.k.a
THE INCREDIBLES akhirnye menjadi JUARA!!!!! yeaaaaaahooooo!!! mmg x disangka langsung sbb team kami le yg paling 'lemah' - pompuan 6 org, laki 4 org...sorang xdtg sbb demam, sorang baru bedah perut (umo pun dah nak pencen), sorang baru bedah kaki....so sorang je yg available....yg pompuannye pulak, 2 org tgh dlm 'pantang' , 2 org bdn agak 'sihat', so ada 2org je yg xtentu bleh ke idak.... mmg masa telematch yg kat padang, kitorang slalu dpt no. last...paling baik pun no.3 dr blkg..tp kitorang rasa games yg menyebabkan kitorang menang ialah : BUAT SHAPE IKUT TALI (no.2), TREASURE HUNT (no.1), OBSTACLES (no.3), & PUZZLE (no.2). yg len2 tu no. 3, 4, 5....kira okla tu kan? drpd 8 team yg bertanding...
oklaa...these are few pics of OBSTACLES games, puzzle & wajah2 JUARA...huhuhu..riak-riak dia air betol laa... apepun thnx 2 our team members
PAK YA (atuk incredibles), ABG ALi (bapak incredibles), ROSDIN (abg incredibles), JUNE (mak incredibles), KAK TIE (kakak incredibles), ZUE (mak angkat incredibles), EZY (adik incredibles) and of coz ERDA & MYSELF (kanak2 riang incredibles)!!!! sebab korang yg mmg best + sanggup mengenepikan segala kesakitan, akhirnye kite jadik JUARA!!! uhuk uhuk....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net