~forever in love~

By: yan azam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Apr-2007 06:53 Email | Share | | Bookmark

aju & her bf fairuz
ira & hubby
noor & hubby...mana gambo cha?
View all 6 photos...
uitm di hatiku...cewahh..ahaksss

dah 2-3 weeks dok surf fp few kengkawan masa study kat uitm dulu...yg slalu di'visit - aju, anur & zed...iyela dah le susah nak jmpa..bila dpt tgk diorang dlm fp je la baru tau 'perkembangan' diorang..manalah tau makin berkembang ke..makin menguncup ke...
tgk2 arini anur dah bg lunk 3org lagi members...2 drpdnye jiran sblh bilik masa kat kolej eprhentian dulu..dah kawin rupanye depa ni.. xjemput aku pun..huhuhu comel anak si noor..putih melepak mcm mak dia... ira pun..makin berseri2 sejak jadik cik puan ni...dah ada 'isi' lom? ain tu jgn lupa plak jemput ye kalu jadik pengantin...
okla...kpd kengkawan yg nak keep in touch with them...these are their url...enjoy visiting!!



aju http://angelnamedzurin.fotopages.com
zed http://syazimin.fotopages.com
anur http://beannydbunny.fotopages.com
ain http://ain-aznurul.fotopages.com
noor http://farahbatrisya.fotopages.com
ira http://ierasharil.fotopages.com


oh yea...4 ur info zed skang tgh tunggu nak bersalin 2nd baby..sepatutnye due dia smlm...xtau la kot2 dah malatup kot ape2pun kita doakan dia slmt delivery d baby ok...dont 4get pray 4 me too...kak yan yg kawen dulu korang yg dpt baby pulak ye..x aci ni


Wednesday, 18-Apr-2007 06:36 Email | Share | | Bookmark
Raja Longkang!!

d'seksitariat
d'banner
d'budak comel..heheh
View all 28 photos...
actually last friday 13 apr 2007, my ofis buatla bowling tournament..mmg x penah2 kitorang buat...tournament ni as a part of team building program..iyola...dept aku pun dah dekat 100org...so inila salah 1 cara utk merapatkan silaturrahim & ukhuwwah..cewah...
wpun aku x main due to health condition (i was advised not to angkat all the berat2 things...hehhe) tp as a 'seksitariat' aku pun sama kecoh mcm org lain...dgn nak kumpul markah nye...dgn nak amik gambonye...mcm2 pesen diroang main..tergelak nengoknye...yg x penah pegang bola bowling pun ada..tp bila main strike pulak tu
yg dah pandai main..kat opis bkn main lagi dok mengusik depa2 yg x pandai main.. tp bila lawan..alih2 yg x pandai main lak yg menang..yg kecoh2 tu kalah teruk...mmg balik opis kena ngata kaw2 le ngan kitorang..
yg syioknye..kitorang adala buat 1 column tau utk 'longkang'..so kita mintak diorang tick kalau ada balingan yg masuk longkang..ada group yg rajin tick..ada yg malas tick...bila announce hadiah, adalah hadiah utk raja longkang ni...2 group yg menang..59x masuk longkang dgn 53x...dptla ayaq kotak sorang sekotak, dgn jajan2 sikit..jelesla org lain..diorang kata "kalau tau kitorang aim longkang je..."hehehhe..mana bleh..kalau bgtau awal2 ada kategori raja longkang ni..semua aim longkang je la...
yg lawaknye ada 1 group tu siap kena tukar lane...sbb longkang dah tersumbat asyik masuk longkang je rupanye2 group yg menang raja longkang tu ha...patut pun....
ape2pun mmg seronok prgm ni...semua enjoy tu pun ada dah yg ckp.."pasni hari jumaat je x pyh gi shopping, kita gi main bowling..." mak aiii...masing2 dah teruja nampaknye...


Friday, 6-Apr-2007 04:21 Email | Share | | Bookmark
adusssss....


hmm...penatnye 2-3 menjak ni...dgn keje yg bertimbun2..pastu dgn nak pindah umah lagi...angin 1 badan jer rasanye
by end of d month ni kitorang totally moved ke rumah baru...baru beli..tp umah lama...dekat je..seberang jln..tp nak packing tu la 1 hal...mmg malas gile...so far baru je pack benda kecik2..yg besau2 semua 14hb ni..nasib baik kengkawan hubby nak nolong angkat brg..dah le umah tingkat 4...xde lif lak tu..pastu nak pindah ke tingkat 3...xde lif jugak..mau terkehel tulang bahu kalo angkat berat2...
hmm..sedih lak rasa nak pindah umah...syok ape dok umah skang..wpun kecik (umah baru pun sama size & sama floor plan!) tp dekat dgn masjid..hari2 bleh dgr org azan, kasi ceramah...(wpun x pegi tp sambil msk aku dgr tau ceramah agama diorang..heheh)..pastu dgn pokok2 yg byk..sejuk je mata memandang..pastu dgn kitchen cabinet, kipas setiap bilik, aircond lagi...bila pindah umah baru ni semua yillek!!semua nak kena buat..dgn wiring nye..dgn kitchen cabinet nye..dgn nak psg kipas..lampu..pintu toilet..cat lagi..segala bagai..adooo laaa....tension aku dibuatnye...brg2 pun aku dah mls nak packing..sumbat je masuk beg/plastik..lagipun dekat..pastu bila dah pindah nak kemas lagi...masa ni aku rasa nak kumpul semua adik beradik aku 12 org + dgn ipar2+ anak2 sedara mai dtg tlg aku pindah umah..tolong..tolong...
ape2pun..aku bersyukur at least aku masih ada rumah wpun umah ni sebenornye abah yg beli atas nama aku..so sebenarnye ni umah abah le...aku dok menumpang je...xpela..senang sikit..dkt dgn LRT..dekat dgn tol gombak..mak abah sedara mara nak dtg senang je..kuar tol terus sampai tmn melati..nampak LRT terus je sampai umah aku...
nanti esok2 kalau aku x dok kat sini..(pindah umah lain pulak ke...1 keje lagi!!!) akus ewakan le umah ni..duit sewa blehla aku bagi adik2 buat belanja..mmg tu la niat abah aku sebenarnye bila dia beli umah ni...sekurang2nye ada income utk family...xpun kalu adik2 aku nak duduk dipersilakan...


so any pics will be updated later ok...daaaaa


Tuesday, 6-Mar-2007 02:14 Email | Share | | Bookmark
i've been tagged!!

alamak kena tagged la pulak...

nak kena citer 6 weird thing about me? i'm weird ke? hhahahahha

okla..hantam sajelah labu....

1...kalau kuar shopping dgn hubby ke or dgn kengkawan ke or sorang2, mesti nak singgah kedai kasut especially vincci..pastu tryla dekat 10 psg kasut/sandal..tp try sebelah je la xde la suruh salesgirl tu kuarkan sepasang pastu dah puas try terus kuar dari kedai without buy anything..

2...kalau dah beli kasut pulak..mesti nyesal sbb pastu rasa x selesa la..x berkenan la...last2 x pakai..tp kalau x desperate sgt pakai jugak...

3...bila time malas..semua benda malas buat..especially lipat kain..kdg2 mau seminggu longgok atas katil...sampai hubby pun naik bising..tapi kalau time rajin...segala cadar, langsir semua dibasuh...hobi...sama mcm mak..tukar langsir..ehhehe (tp koleksi langsir x sebanyak mak punye collection)

4...kalau time nak gi keje, time tu la sibuk dok basuh pinggan la..iron baju la...sidai baju laa...kdg2 sempat lagi buat breakfast..padehal bangun kol 6.45...kuar umah kol 8...lagi nak dekat kol 8 lagi laju buat keje...time malam malas nak siapkan semua..bile pagi dah kalut..tp tu yg seronoknye..adventure..

5...kalau borak dgn cousin yg sekepala..mesti buat lawak bodoh pastu pakat gelak kuat2...hubby tgk geleng kepala je..phm sgt dah perangai org rumah dia ni...

6...suka belek album gambar...kalau baru cuci gambar ade dekat 20kali belek gambar..semua benda nak ditengok...ntahlaa...mcm syok je tgk gambar2 ni...sbb tu la album penuh 1 rumah

okla...xdela weird sgt kot...

okla...mangsa seterusnye...

1. zed
2. nad
3. gee
4. ted (wpun x penah leave comment in ur fp but i'm always visiting yours 2 view ur gorgeous entry! )
5. saiful (sama la mcm ted...x penah leave comments but always drop by.. )
6. sape ek...zaimah la...( i've follow ur fp since 1st version lagi or arwah alesya..)

Enjoy tagging!

Rules :- People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says "You are tagged" in their comments to tell them to read your blog.



Tuesday, 13-Feb-2007 01:31 Email | Share | | Bookmark
jauh di mata..dekat di hati....

kat piramid
timang tinggi2..sampai puncak piramid!!
 
View all 8 photos...
on the previous entry i ada ckp nak introduce kat y'all about my nephew..nik abdullah hanif..tp terlupa sgt2 nak save pics dia dlm pc...masa cuci gambar pun lupe nak burn dlm cd..so x dptla tgk pics dia since born sampai umo 9 bln...actually hanif is my sister's son...dia lahir on 22nd dec 2005..so dia same age dgn tasnim..skang dah setahun 2 bulan...dah pandai jln dah...ummi dia ckp dah lari2 dah..rindu sgt nak tgk dia...
skang hanif ada kat mesir...dia ikut ummi dgn walid further study kat univ. al-azhar
diorang gi masa bln 9 last year...maybe mkn masa 4 thn kat sana...sedih sgt...sbb jauh dgn dia n his parents..so kitorang byk contacts via email & ym..dptla jugak tgk pics hanif yg latest...
okla..hanif..maklang doakan hanif jadik anak yg soleh..berkat tinggal di bumi anbiya'..jaga ummi dgn walid baik2..jgn nakal2 tau...bln 4 nanti dpt adik kan?blehla buat teman hanif kat sana ok...

* gambo byk gelap coz amik drpd hp
kakcik, abgcik...take care..we miss u vry much!!


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net