~forever in love~

By: yan azam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-May-2007 06:48 Email | Share | | Bookmark

say cheeeseeeee....
danga bay
 
View all 8 photos...
Trip to JB 28 & 29 March 07

ni antara pics kitorang gi JB bln 3 aritu..actually benchmarking visit to UTM..saje nak share information on handling student matters...student affairs la katakan....
kesemuanya dlm 20org...mmg kecoh abih gi sana...ape taknye...yg tukang bising kat opis semua pegi...riuh rendah le trip kitorang
kitorang stay kat M-suite Hotel..dekat area danga bay..so merasala pegi danga bay yg glemer tu...xde ape2 yg havoc pun..biasa je...lepak2 je kat sana..b4 that dinner kat dataran sultan abu bakar (iye kot nama dia..) mau runtuh kedai tu dgn suara kitorang je
esoknye visit ke UTM...dgn cuaca yg sejuk gile sbb hujan...pas zohor kitoang depart ke kl...semua pakat tido dlm bas...
oppss..masa gi jb tu aku jmpa la member lama..geng la kiranya masa skolah maahad dulu...mc'joe namanye...pompuan ye..bkn laki tau..mmg dah plan nak jmpa dia...dah lama gile x jumpa mek ni..adalah more than 10years kot...mmg lain gile la mek ni skang...aritu kurus kering..skang chubby gile tgh chambering kat legal office kat area JB tuh...lawak lak rasanye...dulu zaman skolah nakal bkn main..skang bakal lawyer plak jgn lawyer buruk dah le
dia bawak aku gi mkn tauhu bakar kat restoran singgah selalu (one of d restaurant yg glemer kat JB)
tp bagi akula..pasni x singgah pun xpe..sbb x best pun..huahuahua
dok syiok sakan berborak dgn mc'joe...x sedar dah lewat mlm...pas dia hanto aku balik hotel, baru teringat x amik pun gambo dgn dia...dah le susah nak jmpa...xpela joe..len kali ajela yer



Friday, 11-May-2007 03:15 Email | Share | | Bookmark

lela, abe jar & baby haraz
1 anak dara, 1 bakal mak dara, 1 mak dara yg maintain comey..
pengantin yg blur...
View all 10 photos...
Wedding Syasya & Bell Ngasri ~ 31 Mac 2007

event ni pun dah lama...hampir 2 bulan dah syasya & bell diijabkabulkan..Alhamdulillah..akhirnya kawen gak budak 2org ni actually syasya ni friend of mine masa study kat uitm dungun dulu..coursemate + classmate...dah lama dah diorang ni berchenta...tp paparazzi semua xtau..sbb diorang bknnye suka heboh2 mcm org lain tu...xdela nak buat live telecast mcm tokti tu bila sya dah ajak, kirorang attendla her wedding..but my hubby lak x bleh pegi coz kena wat promotion..nak xnak pegi dgn lela n her fiance' abe jar...kat sana sempatla jmpa ida & her family....anak dah 2 tp still slim & comel mcm masa study dulu ape rahsia ek
nak jmpa aju ngan azi..diorang dah balik amsa kitorang sampai (actually sampai pun lewat..kol 3 lebih)
so at d end dptla bergambo dgn mempelai..tu pun malu2 kucen coz ramai sgt press..tetiba rasa mcm artis lak...huahuahua
buat syasya & bell...semoga bahagia....dpt anak cepat...psstt...sya, kaki dah baik ke?


Tuesday, 8-May-2007 06:32 Email | Share | | Bookmark

tasik xtau nama...
apa yg direnungkan tu yang?
pompuan melayu terakhir..hehehe
View all 10 photos...
berdua denganmu..pasti lebih baik..aku yakin itu....

actually masa cuti CNY aritu aku ngan hubby tlh dilanda keboringan yg tahap gaban sehari selepas je pertunangan kakak, family belah klang ajak kitorang gi picnic kat bagan lalang....tp disebabkan keletihan + malas...aku ngan hubby decide nak gi ulu yam aje..iyolah mana larat nak ke bagan lalang dari gombak...ulu yam lagi dekat...so kitorang pun capai baju towel..siap gi giant jap beli tikar ngan jajan serba sikit..so sampaila kat ulu yam...
manusia....ya ampun...ramainye umat..nasib baik dpt parking..but atas sbb keselamatan, kitorang tinggalkan segala bagai dlm kereta...duit, camera....so xdela gambo tgh bercanda kat ulu yam.. x syioknye hubby yg ajak mandi, aku lak yg lebih2 dok berendam..dia dok 'sejuk la yang..abang x tahan...' ngada tul...
so yg ada pics masa on d way balik..kitorang singgah kat tasik apa ke nama ntah yg dkt area ulu yam tu..dah le aku pakai kain batik je..lantakle...
pastu mlmnye...saje ajak hubby jln2 kat datran merdeka...bknnye ape..mmg tgh boring gile..xtau nak wat ape...so jln2 tgk lampu je...ramai gak org kat dataran wpun dah nearly kol 12...
masa balik tu sempat lagi posing ngan myvi kesayangan..hehhe
ape2pun we have spent good times 2gether..thnx sayang


Tuesday, 8-May-2007 01:44 Email | Share | | Bookmark

d'cake
d'strawberry puddings
d'potpouri
View all 21 photos...
pertunangan kakak ngan inspektor shahab..hehehhe

actually event ni dah lama...17 feb aritu..tp dek kerana x sempat nak meng'update' fp..so kira back dated la yer
kakak ni my hubby's cousin...dok kat klang...tunangnye org klang gak..inspector kat bukit aman..tp bkn inspector shahab tau khairul kot x silap nama dia...
cadangnye bulan 8 nanti nikahnye....hmmm ada can le jalan bawah pedang kakak oiii..
anyway...slamat menempuh alam pertunangan dgn sabar..byk dugaannye...cpt2 la kawin kak
syiok tau kawen ni
pstt..10riban tu acah ajela....


Friday, 20-Apr-2007 03:53 Email | Share | | Bookmark

TENSION!!!!

drpd kol 9 tadi sampai le skang aku dok try nak bubuh tag dlm fp aku tapi alih2 gambo lain pulak yg kuar..tension gile babas aku dibuatnye!!!
iyola org lain dok bubuh tag comey2 aku pun nak buat jugak.. tp awat yg x buleh haaaa????
bila update je kuaq gambaq lain..tu yg hangin tu!!gambaq yg x kena mengena lak tuh!!!
eii..goram den dibueknyo eh

so nak mintak tolong kengkawan...sapo2 yg pandai tu tulongla ambo ni...banyok kali doh ambo dok try nok buat....nok kato tok reti tu..retila seket2..(ceh xnak ngaku tuh )

aritu kak asma ada ajar...buat tu buleh tp tu la kuaq gambaq lain....hishh..misteri sungguh

so jgn lupe eks..tulongkah kawe nih..nok jugok fp kawe comey mace demo...
apo2 pung mekacih in advance..hehehhehe


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net