~forever in love~

By: yan azam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Jul-2007 02:56 Email | Share | | Bookmark
forever...we're in love...








Wednesday, 18-Jul-2007 02:51 Email | Share | | Bookmark

yeah yeah pandai buat tag

adoo laa....stlh puas godek2 pc ni..bukak fp org tu..fp org ni...last2 terjmpa la cara wat tag..lawak tul..sonang ghope nye...apesai la den xtau... anyway kredit to kak alim coz den amik tips yg akak ajar kat kak lin dlm fp dia
cuma skang tgh nak buat besarkan pics dlm fp ni...so mintak tlg kengkawan ajarkan ek.. tq muah muah


tag info : my lil' niece.. Nur Anisah Yasmin ..
skang dah umo 11 bulan...
will celebrate her 1st birthday on next 23rd Aug..
dah buleh jln bila umo masuk 10 bulan..
skang gigi baru 2 tumbuh kat bwh...
tgh aktif melompat...kuat makan, ada lesung pipit belah kanan (sama ngan maklang dia tp maklang ada belah kiri je )
pandai sebut "maaakkk...maakkk" bila nampak umi dia
suka sgt pd pak su, pak anjang, pak andak, atuk ngan nenek...
masa maklang ngan paklang balik last week, dia langsung xnak ngan maklang..maklang rasa mcm nak majuk
right now maklang rasa rindu banget sama yasmin...huaaa huaaa huaaa



Thursday, 12-Jul-2007 01:22 Email | Share | | Bookmark

i'm very the penat laa...

dah lama x update fp..very d bz n very d malas pun ade lagipun thumbdrive asyik tertinggal kat umah je..byk latest pics save kat dlm..nantila bila2 ada masa kite apdet la fp kite ek
anyway lately mmg kite very d penat la...memula awal jun kite pi balik kg coz kite nyer cousin paling rapat gitew dah jadik 'puan'..so memandangkan kite adalah wedding consultant x bertauliah yg di'hired' tanpa gaji (huhuhu manyak sedih la..kena report kat perkeso ni..kerahan tenaga lallalala ) so kiter membizibodikan diri sblm & spnjg majlis berlangsung...biasalah kiter kan suke glemer2 gitew huahuahua kalo nak tgk pics bleh pi http://allaboutnad.fotopages.com kat situ byk wedding pics my cousin (nad, blanje aku sbb promote fp hang )
pas abih kenduri kat kg..next week nye pi umah bleh hubby nad plak kat jelai, N9..hmm..mmg hangin 1 badan..tp biorla aku simpan kehanginan aku ittew nanti kecik ati plak cik nad (nad jgn mare eks lallaalalalla)


after d wedding, my life gets back 2 normal again...mana x normalnye b4 wedding hari2 ngadap hantaran ngan jahit maniknye mau juling mato den
pastu on 28june-2nd july kena pi BTN la plak..adolaaa...5 hari 4mlm tu...pakej percutian yg betul2 x menyeronokkan..bikin wa manyak lindu sama itew wa punye huby looo
btn kat alor gajah..mmg x bwk camera pun gi sana..sbb pegi dgn paksa-rela gitew huhuhu
tp quite okla...kena plak ramai kali nih..uia hanto dlm 40staff je..tp mix dgn lecturers from poli all around m'sia n kolej komuniti...muda2 lecturers poli ni ek..mcm bebudak je..mesti depa kena buli ngan students hari2 bangun kol 5 pagi (yg hanya aku buat time bulan posa saje) dan tido kol 12 mlm...tu x termasuk tido time ceramah ngan tido time kuliah subuh/magrib pastu siap ngan kawad lagi (pun yg dah lama tinggal since skolah menengah)
makan pun dlm tray besi ngan mug besi..ala2 tentera gitew
yg x bestnye siap ade test lagi tu...punyela dah berkarat kapla hotak den nak suh study...4 buah buku yg diorang kasi..blehla ingat sket2...tp hampeh tul..mentang2la kitorang kump. sasaran 1 (gred 27-45) dia punye soalan kaw2 gitew...yg dlm buku adelah 30% je kuar...yg lain semua psl isu semasa..(yg paling maleh den baca kalo belek paper - kalo baca pun psl artis ngan altantuya je lalalla) so on the exma day tu...bisingla dewan tu dgn bunyik meriam, bom tangan, machine gun kebabommmm apo laie..tembak je la jwpnnye..hopefully xdela den kena mengulang btn....isyhh..x rela gitew
yg x besh nye masa kat btn, den kena selsema ngan hampir2 nak demam..bdn seram sejuk..kapla sakit...idung berayaq je demam windu kat huby kot lallala kena plak masa mlm last tu den punyo fasi bwk durian ngan jus pegaga..demam2 pun ku rela demi durian huhuhu
masa ptg last tu, den siap blajar nari poco-poco gitew (bebudak laki panggil 'poyo-poyo') masa aerobic tu mmg syiokla sbb den mmg suke banget aerobic..goyang x hengat donia..pastu bila masuk time poco2..puas den nak folow tp x dapek2..asyik slh step je...last bila dah dpt step dia..syiokla den mempoyo-poyo kan diri den..baru je naik syeikh, tgk2 lagu dah abih..ceh...xpe..nanti den nak ajak huby nari poco-poco kat umah lak


lepas balik btn, den mencoti2malaysiakan diri den..penat wooo..dah le pi btn hari khamis - isnin..my weekends abih kat btn aje tau...so on tuesday tu den coti la...bangun subuh, den pi basuh baju, pastu sambung tido smpi kol 11...kejut huby, sbb den dah lapo..siap2, pi mkn kat sri gombak..huby kata nak ajak den tgk wyg...so kitorang gi 1utama, terus naik gsc..beratur beli tiket TRANSFORMERS show kol 3..lepas zuhur, terus tunggu dpn entrance gsc..huby la x sabo2 nak tgk..den masa kecik2 dolu folow gaks citer transformers ni..skang yg tayang balik kat astro den x folow sbb nmpk mcm x besh je...tp movie ni den recommeded 100%!! mmg besh laa..berbaloi tgk 2 1/2 jam x terasa pun...pastu mcm ada lawak2 sikit n very d action movie maa...dah le gsc sound system dia ya ampunn..bingit tinge gue gitew ...so gue kasi 5starz gitew skali ngan flowers (come in 1 package lalala)

skang ni my huby dpt new hobby..apo laie...pi fishing la...semua ni terjadik since den pi btn aritu..gamaknye boring bebeno den xde kat umah, so dia pi ikut member2 pi fishing kat sentul...pastu lepaih den balik, ari jumaat dia dia balik keje tersenyum2 sambil pegang pancing..den tanyola "abg pinjam pancing sape ni?" dia kate "abg beli..ala pancing murah je.." takpola..kalo nak pi mancing, pi la mancing betul2...jgn dok mancing aweks lain dah le...so dlm seminggu dua ni huby gi mancing rata...sampai ke semenyih..ni pun pagi tadi balik kol 4.30 pagi...bile den tanyo mano ikan nyo..dia kata.."ala yang..talapia kecik cinonet je 2 ekoq..abg kasi kwn abg" hmm..apola bang..pastu dia kata tali pancing putus sbb ikan bwk lari...beso gamaknye ikan dia dpt tu..pastu dia ckp dia x reti lagi nak handle pancing tu, tu yg ikan tu berusaha sedaya upaya menyelamatkan dirinye dan melarikan mata kail dan tali pancingnye yg tinggal separuh gitew xpela yang oii...ni baru starting..nanti lama2 pro la..jgn dok asyik masyuk sampai tiap2 ari nak pi mancing je dah le..kang x psl2 den suh tido luaq..huhuhu

skang ni den tgh tension sgt2 sebenonye...so nak ilangkan tension ni la den apdet kan fp den..hehhe...so den nampak mcm very d bz tgh wat keje la kononnye lallalala actually next week 16/7 unit den kena audit ngan sirim..dah 2 thn terlepas dri audit...tgk2 kali ni reassessment la tuh...utk 2 years punye documents..adooolaa.... bila tau nak kena audit, den terus kena simptom2 demam yg x dpt dielakkan a.k.a selsema, migrain, bdn seram sejuk, dan x terkecuali sakit gigi dah 2 hari den raso cenggitu..balik umah je berkelubung dlm selimut...kat opis lak pepagi bute dah pakai blazer..sampai student pun tgk pelik..apo x peliknye..pakai blazer tp pakai selipar jepung! den ingat arini nak pi dentist, tp ptg kang ada mtg so den postponekan esok je la..lagipun esok jumaat...ish...den berdebar2la nak tunggu hari senin..mintak2la unit den x kena NCR
okla..nak sambung wat keje plak ni...dah lama bebeno den ngadap pc ni..kang org heran lak awat den terlebih rajin arini nantila pas audit baru den apdet gambo plak eks....sekian time kaceh



Thursday, 7-Jun-2007 04:05 Email | Share | | Bookmark

newborn alif budiman
sleepy tiny lil'baby
proud mama azie & papa ayie



last 2 weeks, i've visited my besfren, azie @ her house @ dato' senu. gi sana ngan aju..azie dah selamat melahirkan her 1st baby on 24/5/07 kat GH.. masa kitorang gi lawat, baby alif baru 3 days old..tp masa tu azie lum letak nama lagi..lama gak dok borak2 ngan azie & aju..iyela..wpun memasing dok kat kl tp jarang jmpa..
seronoknye tgk org dpt baby... turn aku bila pulak ek?
anyway, buat baby alif, auntie yan doakan alif jadik anak yg soleh, berakhlak mulia, bijak & taat kpd perintahNya & Rasul... moga alif akan sebudiman namanye..InsyaAllah

p/s...x aci tau azie dah amik nama yg kyan cop lama dah...kena carik nama lain utk my baby nanti



Thursday, 7-Jun-2007 01:48 Email | Share | | Bookmark

day 1 - registration
d'seksitariat
 
View all 23 photos...
sepak menyepak!

opss...jgn silap phm, bkn nak sepak org..tp prgm ni namanye 'SPARK' (singkatan drpd Seminar Pengurusan Asrama Peringkat Kebangsaan)..so bila sebut tu ala-ala mcm 'sepak' le
it was held at awana genting highlands from 15th-18th May...since UIA jadik host, secara x langsung i was selected 2 b 1 of d seksitariat... biasalah..i kan glemer tp x stay pun kat sana...cuma mlm last je stay coz ada grand dinner...
participants were from all IPTA's kat m'sia ni...semua U antor wakil...dahle kat sana asyik hujan je...bertambah sejukla kitorang..
memandangkan kitorang ni seksitariat, keje kitorang byk tlg2 committee lain ape yg patut..tp rasanye paling byk skali yg kitorang buat ialah...'MAKAN' tu le..jap2 mkn..jap2 mkn..sampai rasa naik muak tgk makanan kat hotel tu


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net