~forever in love~

By: yan azam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark






Date : 31st Dec 2007
Time : 3.30pm
Venue : My sweet home @ Kemaman
Menu of the day : 'Indulgence Choc' Secret Recipe, Mee Kari Special & Ayaq Teh O



more pics wll be updated soon...byk nak kena adjust besday gurl lupa nak pakai tudung


Quote:
tq byk2 pd yg wish & remember my besday..x kisah la thru fp, sms @ calls nah bunge sorang sejambak

turn to 28 ni..ish...mcm2 perasaan timbul...takut ada...seronok ada...tp rasanye byk x seronok kot byk lagi benda yg nak dibuat...yg nak dikejar...dan ada jugak yg ditunggu2..masih x dpt lagi...
tp aku percaya..InsyaAllah rezeki tu ada..kalau kita berusaha nak perbaiki diri kita, sanggup hadapi cabaran & dugaan dgn profesional, sabar & tabah..aku rasa semuanya will be ok..InsyaAllah...

kpd Yang Maha Esa, aku cuma dpt memanjangkan doa..agar diusia yg semakin meningkat & thn 2008 yg dah 3 hari menjelma ni, serta 1 Muharam 1429H minggu depan, aku dpt memperbaiki diri, menjadi hambaNya yg solehah, dpt menunaikan kwajipan pdNya dlm apa keadaan skalipun, menguatkan iman dlm hati, membuat perkara yg terbaik setiap hari, seumpama itulah hari terakhir aku hidup..

utk hubby tercinta, aku berusaha utk menjadi isteri yg taat, setia & sentiasa menyintaimu hingga akhir hayat...aku juga mengharapkan agar thn ni, aku & suami dikurniakan cahayamata yg dah lama kami impikan..di usia perkahwinan yg menginjak 4 thn hujung bln 1 ni, kesejahteraan & keharmonian rumahtangga, kasih syg yg berkekalan amat kami harapkan..aku juga berdoa..agar kami dibukakan pintu2 rezeki, dijauhkan dari malapetaka, diberikan kesihatan yg baik sepanjang tahun, dan jua spanjang hidup kami...

utk abah & mak, semoga Allah SWT memanjangkan umur kalian, mengurniakan kesihatan, memudahkan mereka utk beribadat kpdMu, diberikan rezeki yg melimpah ruah, diringankan beban, dikurniakan kebahagiaan bersama kasih syg kami anak2mu, menantu2mu dan cucu2mu...

dan skali lagi utk diriku sendiri, aku hrp aku jadik makin rajin & berdedikasi thn ni...x kira la dari segi kerja @ sbg isteri cum PA 2 my hubby thn ni my boss kata aku dah x pyh jadik PA..tp aku kena jaga 1 unit baru..yg handle part time students 4 d Univ...aduhh..takut gak aku..coz boss kata aku kena treat it as my 'baby'..maknanye aku kena wat A-Z!! ishh...mampu ke aku?InsyaAllah...aku hrp aku bleh buat....x buat lagi dah kata x mampu..camno nih? aku rasa aku buleh...mesti boleh punyelah

selain tu aku kena rajin M...iaitu masak..hehhe...mmgle aku rajin msk..kdg2 'terpaksa merajinkan diri'.. tp msk simple2 je la...kdg2 boring gak menu sama je...kesian plak kat huby kang dia kata aku x reti msk lak beli buku resepi berkoyan2... xpela huby ku..demi dirimu ku masak jua yg sedap2

so besday bash aritu, mmg best...aku & huby siap pegi kuantan meredah hujan semata2 nak beli kek secret recipe..kat kemaman xde...nak bwk dr kl kang aku takut sampai kemaman kek dah xde rupa kek dah dan my SIL sponsor mee kari yg dibuat special by her & her cousins...mmg best!!

kol 3 lebih, after sampai umah, mee kari pun dah siap.terus hidang2 dan panggil semua adik2, mak abah, abg, SIL & si kenit tasnim & yasmin, so kitorang pun tiupla lilin & mkn ramai2...kek yg jadik pilihan is Indulgence Choc..2kg tu..mmg best..dgn mee kari nye lagi...seronok dpt celebrate dgn family & of coz la hubyku yg busyuk ittew

gift from hubby..dh dpt awal bln 12 aritu...huby belikan...ISSEY MIYAKE yg amat jarang ku pakai pakai kat umah je la..masa nak tido..hehhehe...pegi keje pakai yg cikai2 dah le
then aritu dpt a bouquet of roses (wpun 3 kuntum je...3 means I LOVE U... ) dpt lak 2 days b4 raya haji lepas..huby kata in memorable of our 4th wedding anniversary (kalau ikut bln islam jatih pd 8zulhijjah) & also 4 my birthday..x kisahlaa....so now bunge tu pun dah layu & dah tuko kaler dah pun..yg penting kasih syg aku & huby x penah layu..cewahhh..layan sendu plak
satu je yg huby still pending nak kasi...besday card!!xpe..huby kata nak kasi esok lusa..x kisahlaa...yg penting...aku dah melangkah ke usia baru...dan insyaAllah aku dpt capai yg aku hrpkan selama ni...Amin...

pics kena update later..coz aku x pakai tudung masa tu..so nak kena edit la pics tu..xtaula bila ntah nak edit...hrp2 saborla ye




Wednesday, 26-Dec-2007 05:32 Email | Share | | Bookmark

in progress....tungguuuuuuuuu!!!!!


Tuesday, 20-Nov-2007 03:17 Email | Share | | Bookmark



org kata..setiap org ada kelebihannye...aku rasa salah 1 kelebihan aku..ialah mudah ingat date of birth org2 yg close dgn aku..yg x close pun kdg2 aku ingat setengah org mmg susah nak ingat..tp aku so far...kalo aku ingat aku cpt2 wish kat org2 tu...bkn apa... krn dgn pertambahan usia kita..or sesapa saja..kita dpt sama2 mendoakan kemurahan rezeki mrk, kejayaan & kebahagiaan mrk dlm menempuhi hidup yg mendatang...dan besday jugak adalah satu tanda..bhw kita makin hampir dgn penghujung usia kita...maka bkn sj gembira menyambut ulantahun kelahiran kita..malah sbg ingatan utk prepare menghadapi kehidupan di alam sana.. InsyaAllah...

ok..jom kita tgk besday sape yg still listed in my memory


January
Family
~ 9th Along (my eldest sister)

Friends
~ 1st Kak Tie (opismate)
~ 18th Najla Sufya (Kak Alim's cute daughter )


February
Family
~ 4th Anjang (my 8th brother)
~ 25th Angah (my 2nd sister)

Friends
~ xde jugak


March
Family
~ 17th Wan (my 6th brother)

Friends
~ 4th Mdm Hafsah (my big boss
~ 20th Munie (my bezfren masa skolah kat SMAM dulu)


April
Family
~ 2nd Abg Min (my 10th brother)
~ 21st Hannan (my 'tembam' niece )
~ 23rd My beloved Mak

Friends
~ 1st Aya (also my bezfren @ SMAM)
~ 4th Anur (my fren @ UiTM)
~ 26th Syarifah Aida Insyirah (Zed's daughter)


May
Family
~ 8th Man (my 5th brother)

Friends
~ 24th Muhammad Alif Budiman (Azie's son)
~ 29th Haiza (my bezfren @ SMAM) & Anis Syafiqah (si kecil yg slalu mencuit hati )


June
Family
~ 3rd Nadiah (my closest cousin)
~23rd Ilmi (my 11th sister)

Friends
~ 20th CT Nor (also besfren @ SMAM)
~ 22nd Azie (my bezfren @ UiTM)


July
Family
~ 6th Uda (my 3rd brother)
~ 22nd Tasnim (my niece -also Uda's 1st daughter)

Friends
~ 19th Kak Alim (umi Najla Sufya)
~ 29th Aju (my bezfren @ UiTM) & Lia (my bezfren @ Kusza)


August
Family
~ 23rd Yasmin (my niece - adik Tasnim)
~ 30th Kakcik (my 7th sister & umi Hanif & Hannan)

Friends
~ 31st Kak Tie Nyonya (opismate also)


September
Family
~ yillek

Friends
~ yillek poringgek

bln 9 mmg xde besday sesapa...tp rasanye ada opismate kot..lupe ntah sape..

October
Family
~ 3rd Muizz (my 9th brother)

~ 10th My beloved Hubby laa... muahhh muahhh

Friends
~ xde kot


November
Family
~ 6th My beloved Abah & Kak Mas (my sis-in-law a.k.a wife Uda & umi Tasnim & Yasmin)

Friends
~ 8th Ayu (my bezfern @ MMP)
~ 10th Mijie (my besfren @ SMAM)
~ 11th Zed (my bezfren @ UiTM)


December
Family
~ 22nd Hanif (my nephew a.k.a abang Hannan)
~ 24th Muazz (my youngest brother)
~ 25th Ain (my cousin a.k.a Nadiah's sister)

~ 31st ehem..ehem...myself laa
pssstt..syok ape lahir ujung thn...org lain dah masuk umor 28 tp aku still 27 lagik.. awet muda gittew )
Friends
~ xde jugak


rasanye ramai lagik kot..tp kalo mcm kat opis ni...kitorang mmg celebrate besday all staff..slalunye combine 3bln skali ke...tu yg kdg2 lupa exact date diorang..cuma tau diorang lahir bln brp je...seronok jugak bila ingat org ni...nak2 besday adik beradik aku...imagine la 12 org semuanya...& i can remember the dates & also include my nieces & nephew kalo besday mak pak korang pun korang lupa...tu anak derhaka la namanye tu heheh

selain besdayz...anniversary pun aku ingat gak...ala senang je nak ingat..ingat je tarikh kawin masing2....




Me & Hubby ~ 30th January 2004
Mak & Abah ~ 12th April 1975
Kak Ngah & Abg Ngah ~ 30th May 2004
Kakcik & Abgcik ~ 9th December 2004
Uda & Kak Mas ~ 5th September 2003
Wan & Sue ~ 2nd February 2007
Azie & Fakry ~ 21st July 2005
Munie & Hubby ~ 23rd November 2007 (diorang akan nikah this Friday..tp aku awal2 dah ingat their next anniversary )
Lela & Hubby ~ 16th October 2007
Nadiah & Han ~ 3rd June 2007 (same date with Nad's besday)
Kakak & Hubby ~ 11th August 2007
Kamalina & Hubby ~ 7th July 2000
Jaa & Abe Nik ~ 31st March 2007
Syasya & Bell ~ 31st March 2007
Kak Alim & Putra ~ 20th Dec
etc..etc...etc...


so kalo ada sesapa nak den update kan besday @ anniversary diorang..dialu2kan...mano2 tau kot2 terpacul sms @ e-card wish hepi besday @ hepi anniversary utk korang at least korang gak rasa hepi kan?

Quote:
Kamalina ~ Kak Aimi..dah buh dlm 'anniversary'..betul ke thn 2000? dah akak ckp 7 thn..saya calculate ajela..cantik kan 07.07.07...actualy '7' is one of our luckiest no...

mama @@@nis ~ untie yan dah buh dah...sama la plak dgn bezday bezfren untie yan..senang nak ingat kalo cenggini

Kak Alim ~ bleh je...bile besday & anniversary? nak update ni biasalah org laki ni kalo dah terlebih romantik sgt sampai kita pun rimas..tp kalo x romantik langsung..kite plak yg lemas hubby yan alhamdulillah so far sampaila jugak pressie wpun kecik2 & besday/anniversary card (wpun dg2 terlewat 2-3 hari ) and then sampai skang kitorang still hanto kad raya 2 each other (kdg2 beli sama2 siap berebut2 nak tgk memasing punye kad raya tp dia slalu lambat reply kad raya kita..kalo reply pun hujung posa...xpun dah raya...yg thn ni lagi best...2 hari lepas habih syawal baru reply!! tu pun sbb kite dah perli2 )

Anur ~ dah bubuh dah












Friday, 16-Nov-2007 07:17 Email | Share | | Bookmark

tgk dlm fp kak alim dia wat entry dr lilypie.com ni..so tryla surf that site...konon2 nak buh dkt tag tp x menjadik la plak
so kite letak kat entry ni ajelaa....sori kak alim ye kite x meniru tau saje nak mengarut2 kat sini u give me ideas 2 update my fp...mmg dah xlarat nak upload pics...coz pc kat opis ni lembab tahap gaban anyway credit to kak alim..nah munger




alkisah perkenalan aku dgn hubby..secara x sengaja..semuanya kebetulan...masa aku study kat uitm dulu, aku geng la dgn aju, budak bangsar..masa cuti sem je..aku akan carik part time job...semata2 nak dptkan duit sikit utk byr fee..almaklumla adik beradik ramai..so kita tlgla ringankan beban mak abah...
so masa sem.3 kot..aku tumpangla umah aju..masa tu keje part time kat kenny rogers midvalley...hubby plak dok umah bujang..betul2 mengadap umah aju, tp level8, aju level9...& hubby jugak merupakan 'anak angkat' mak aju...so bleh kata slalu jugakla dia dtg lepak2 mkn nasik kat umah aju...dipendekkan citer..kitorang slalu kuar ramai2...aku, aju, shikin...dan hubby & frens...gi uptown damansara (masa tu uptown happening lagi, x mcm skang)..gi sana gi sini..main bowling la..mcm2...dan penah jugakla aku kuar berdua je dgn hubby...memula tu mcm seganla jugak..iyelaa x baper kenal...sbb hubby lebih rapat dgn aju & shikin...tp agaknye org kata jodoh...mak aju la yg dok mengenen2 kitorang...hubby ni baik laa...hormat org tua la...bkn kaki lepak la...mcm2la dilobi nye psl hubby...mmg aku tgk hubby mmg lain drpd budak2 sebaya dgnnye...character dia matured dari usia sbnr...aku pun masa 1st time kuar ramai2 dgn dia pun, terkejut bila tau umur dia muda setahun dari aku masa tu aku baru umo 22..dia 21...tp aku mati2 ingat dia umo 27@28... dgn tinggi nye..tough nye...jambangnye...(encemnye..hehehhe ) akhirnye stlh proses ngorat mengorat dijalankan dgn baik & jayanye...makan kami pun declare la bercouple pd 1 Nov 2001 (rasenye after berkawan for 2months kot ~ nampak sgt pandai mengayat ~


kiranye kitorang berchenta ni long distance relationship la...sorang kat kl..sorang kat ganu...kdg2 bila x bz...x byk assignment nak wat..aku turunla kl...kdg2..hubby dtg umah aku...so bila dah makin close..mak suh kitorang bertunang...majlis tunang pun simple sgt2....masa tu aku tgh practical kat dbkl...hubby dtg bwk 2bentuk cincin...cincin tunang & risik..aku kira hubby ni mmg survivor la...masa majlis tunang tu, dia yg bercakap bg pihak dia sendiri....segala janji dia pd my parents..utk ambik aku sbg teman hidup dia..btl2 touching....makteh & pakteh aku pulak sbg wakil dari dia...
oh ye..jgn silap phm pulak...maybe korang semua nak tau knp dia x bwk family masa bertunang..actually hubby ni anak yatim piatu..his parents dah lama xde since kecik...so dia dok sorang2 je...dgn kwn2...ada gak dok dgn sedara mara..tp masa skolah dululaa...sbb tu aku kata dia 'survivor'..coz he survived 2 face all the challenges in his life alone...adik dia ada...tp masa tu adik dia skolah...mmg aku penah pegi umah mak sedara dia...tp since plan nak bertunang ni ad-hoc...so xde la disampaikan perkara tu...maybe nampak kami membelakangi family..so maafkanla kami ye kot2 ada sesapa yg terasa dgn perlakuan kami ni
jgn plak xtau..majlis tunang kami sama tarikhnye dgn majlis tunang erra&yusri...tp kami kira bertuah la coz our marriage x sama nasibnye dgn diorang..Alhamdulillah...



tanggal 30 Januari 2004 kol 3.30pm...aku & hubby slmt dinikahkan dgn 3 kali lafaz!! jgn mare ye siap kuar 'kad talian hayat' tu ini krn hubby nervous coz lafaz nikah di t'ganu x sama dgn lafaz nikah di kl..so asyik tersasul je wpun lafaz nikah tu paling mudah & ringkas tp biasalah..mana2 org pun time nikah ni la time paling gabra dlm hidup dia...

majlis kami mmg amat simple...3.30pm..after nikah, kami terus bergambar & mkn beradab..jmpa tetamu2 kejap.then berposing lagi dlm bilik & pelamin...kol 6.00pm..semua tetamu dah balik..mmg mudah, simple & x pyh nak tukar2 baju...bak kata org...amik yg wajib saje...yg penting majlis kami x tercemar dgn adat2 yg nyata bertentangan dgn ajaran Islam kesederhanaan itu penting...mmgla kalau ikutkan hati nak wat grand2...nak jemput semua org...tp memandangkan time tu xbrp sesuai kot...lagi 2hari nak raya haji..dan kami pikir x pyhla nak membazir...so gitulah seadanye...simple..sweet...& memorable mmg tetamu yg dtg pun suka dgn majlis kami..diorang kata..senang..mudah...xbyk benda yg lorat2 & memeningkan kepala.... & alhamdulillah kesederhanaan majlis kami kemudiannye menjadi ikutan jiran2 & sedara mara...


now its already more than 3 years of our marriage..susah senang..suka duka...mengukuhkan lagi kasih sayang & kesetiaan kami demi mempertahankan mahligai bahagia kami...wpun tanpa kehadiran si kecil yg amat kami dambakan..namun kami percaya...Allah Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani...mungkin ini semua ada hikmahNya..kami yakin rezeki mendapat cahayamata tu tetap ada...cuma lambat @ cepat shj...apa yg kami harapkan, berkat doa dari semua org...InsyaAllah satu hari nanti pasti kami berpeluang jadik 'mama & abah'...
30 January 2008 nanti genapla 4thn perkahwinan kami...hopefully at that time, we will receive a 'great news' that will brighten up our life...InsyaAllah...




Quote:
Azi ~ TQVM..doakanlah yg terbaik utk k.yan & abg azam ok
Kamalina ~ ala kak aimi..toksah tanya la benda2 gitu kat dia..wat sakit ati je kalo tarikh nikah tu dia ingat lagi..tarikh declare, tunang...haram x ingat no. i/c kita pun dia asyik lupa...kite je yg dok ingat ic dia...maklumla kita kan merangkap PA/secretary dia mana ada tiap2 thn balik umah kite?last year raya kt umah sedara dia kat klang..huhu seksa jiwa ragaku..ptg 1st raya cpt2 balik kemamang so next year turn sana semula
@@@nis ~ eishh..honeymoon apekebendenye byk yg xsyiok drpd yg syiok pi kat sana...agen wat hal..byk prgm x jalan...tp yg syioknye kitorang naik bot laju ke tasik dayang bunting...dptla minum air tasik tu..kite mencuba..apa salahnye ek pics will be updated later...auntie yan bzbodi bebenor lately nih mengalahkan menteri


Tuesday, 23-Oct-2007 03:20 Email | Share | | Bookmark

Hannan yg bam-bam
replika masjid2 yg dlm pembinaan
2nd Syawal 1428H

actually smlm dah update entry ni..tp x sempat save pc dah hang..abih semua yg aku update..hangin gak 1 badan.. nak x nak terpaksa buat yg baru balik

2nd Syawal..xde plan nak pi mana..coz sedara kat kemaman mmg xde except makteh je...abah pulak ada menyebut nak balik melaka..ingatkan nak jugakla follow coz sedara mara kat melaka laaaaagi ramai..pak menakan mak menakan tuk menakan nek menakan segala jenis menakan la ada.. tp abah plak x sihat..dlm dok plan2 tu, ajak hubby gi KT...at least blehla jmpa sedara mara kat sana plak..bleh pi umah abu (pak mentua kakcik & sekaligus bleh jmpa hanif & hannan semula ), bleh pi umah tuk2 sedara...dan aku pun plan nak pi umah lia kat sbrg takir (my besfren kat kusza dulu)

so kitorang siap2la nak pi...tgh siap2 tu si kenit2 ni dtg beraya utk kali ke baper ratus ntah maklumla umah diorang blkg umah nenek je so 1 hari adelah 40ratus kali dtg... comel plak bebudak ni pakai baju kurung hijau yg nenek diorang jahitkan..kena plak sedondon dgn maklang & paklangnye..apo laie maklang terus ajak bebudak ni posing





kol 10 kitorang gerak ke KT..juz me, hubby n kaklong je..adik2 semua dah ada plan..ada nak pi umah awek la..umah member la...biorkanla diorang..semua dah besor2 perjalanan ke KT amik masa 2 jam je kalo xde ape2 prob tgh jln....tp yg harunye...sampai ke area pantai kelulut marang tu...jem ya ampun!!!! tuhan je yg tau!! x penah2 nak pi KT jem...aku pun xpaham le awatnye jem teruk camni...rupanye ade accident..xdela teruk sgt tp 'sandwich' la...adela 3-4 buah kete..hmm...nak buat camno...

kat area marang tu mmg byk org jual keropok lekor, satar, otak2...mcm2 nama gerai yg kitorang jmpa...'Gerai Keropok Lekor 007' la..(mcm james bond plak),009 la...semua pakat guna no...tp byk yg tutup..maklumla raya lagi...tetiba...kitorang terpandangla kat 1 gerai ni..apo laie...semua pakat gelak bagai nak rak ape x nye...tgkla dia eja otak2 tu...

ada ke dia eja 'otak2' jadik 'OTOT2' mana la kitorang x gelak...dah le eja keropok jadik 'kerepok'..nasib baik x jadik 'kerepot' mmg lawakla org teganu ni..dia main eja ikut sedap dia sebut je...(waa..kutuk negeri sendiri nampak...eh..gue org melaka la...besor je kat teganu..heheheh )

dah abih gelak2..sampaila kitorang kat bandar marang...cantikla plak masjid baru marang ni..kaler dia sejuk je mata memandang..


aku plak dah 4-5 tahun x gi KT..tu yg tgk byk sgt kelainannye...mcm jakunla plak tgk dah ada umah tinggi2 (umah flat le...mcm le kat KL xde..hehhe)

sampai kat umah abu kt kg. sbrg baruh dah kol 12 lebih..perut lak buat hal..maklumla dah 2-3 hari asyik input je..output xde..apo laie dia meragam la...3kali masuk toilet..sampai merah muka..berpeluh2 nasib baik kat umah abu..kalo umah org len malu gak aku

dr umah abu, kitorang gi umah tuk wa kat kg. tok kaya..dkt je dgn umah abu...tuk wa ni tuk sedara aku..dia adik arwah tokwan (my nenek yg meninggal last april)...kitorang gi dgn kakcik..naik 1 kete je..hanif masuk kete je terus lelap..hannan jugakle beraya sakan..dahle pakai baju kurung hijau yg sama dgn tasnim & yasmin (nenek wat utk semua cucu pompuan dia)..mulut lak ramah tamah..habih semua org di'tegur'nya... tegur ada makna tu (nak duit raya la.. )

balik dari umah tuk wa..pegi umah tuk su kat kg. losong..alaa..kt tempat keropok lekor yg glemer tu la...but b4 that, kakcik bwk kitorang gi jeti..jeti ni kecik je..tp dr jeti ni bleh nampak masjid kristal yg still under construction..cantik gak masjid ni..buat betul2 kat tgh2 sg. teganu tu..kalo ujan lebat banjir naya la..hehehe...dekat2 dgn masjid tu tgh buat replika masjid2 kat seluruh dunia yg terkenal...diorang kata masjid nabawi pun ada...sempat jugakla kitorang berposing tgh2 panas tu





sampai umah tuk su..borak2 jap..tuk su pun dah uzur sgt..mcm tuk wa jugak..jln pun mengesot..dah x bleh jln betul2 mcm dulu..kesian plak tgk..pastu terus hantar kakcik balik umah abu semula..hanif mcm tu jugak..tido je manjang..hannan pun siap terlelap masa on the way balik umah tuk abu dia...

dari umah abu, kitorang gerak ke sbrg takir...sepatutnye amik masa paling lama pun 15minit...tgk2..jem lagi!!! tension je masing2...lia plak kejap2 call/sms tnya dah sampai mana...slps 1jam 15minit barula sampai umah lia..mmg amazing betul..x penah2nye aku tempuhi jem sepanjang aku dok KT dulu

lps magrib kat umah lia, kitorang gerak balik KT..mmg x sempat nak berposing dgn lia..masing2 dah penat..penat sbb jem... dahle kat atas jambatan teganu tu jem jugak..kat chendering pun jem jugak..eishhh...geram tul...last2 sampai umah kol 11mlm...adooo...penat gile.....



Quote:
gee: dah kebetulan nak sedondon...tu pun bju auntie yan bknnye baju raya pun, baju baru pakai sekali..malas nak gosok baju lain..tp auntie yan mmg dilahirkan comel..nak wat camne
azie: nak kata sakan tu idakle...sbb thn ni duit je kuar..collection xde..lainla azie...alif bleh wat collection


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net