~forever in love~

By: yan azam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Feb-2008 05:59 Email | Share | | Bookmark
Precious moment with him :-D

pics were taken from my new hp which bought early sept'07...nokia 6300
baru ada kesempatan meng'upload'

date : middle of sept'07
venue : klcc
event : huby tgh rehat a.k.a mengular dgn beloved wife


auuu cakkkk!!!


ehem ehem


date : 1st-3rd nov'07
venue : langkawi
event : family day my ofis a.k.a our 2nd honeymoon


in d ferry 2 from kuala perlis 2 langkawi island


after dinner @ Bella Vista, while waiting 4 indoor games


date : 19th dec'07
venue : sweet home
event : celebrating aidiladha




date : 30th Jan'08
venue : times square
event : celebrating our 4th wedding anniversary



date : x ingat
venue : sweet home again
event : saje suke2



date : November 2001
venue : klcc
event : our 1st pic!!!!
mmg suke sgt pic ni….almaklumla 1st pic kitorang masa zaman berchenta dulu dah dekat 7thn umo pic ni…byk x beza dgn skang?







Wednesday, 13-Feb-2008 08:21 Email | Share | | Bookmark
Backdated entry 2 ~ Nenek & Yasmin having fun together :>

Date : Middle of July 2007
Venue : Umah mak & abah @ Kemaman
Event : Manje2 dgn nenek


lepas Project X yasmin success, dan mandi utk kali ke-2, yasmin lepak2 dgn nenek kat pangkin…dgn pakai pampers je & x pakai selipar..nenek kata xpe…biar kaki tu kuat sikit

emmm..cakkk!!


caaayanggg nenek!!





timang tinggi2…jgn tersangkut kat kipas dah le



Wednesday, 13-Feb-2008 05:07 Email | Share | | Bookmark
Backdated entry 1 ~ Yasmin's Project X :-D

Date : Middle of July 2007
Venue : Umah mak & abah @ Kemaman
Event : Yasmin & project X nyer...


pagi tu lepas umi mandikan yasmin & tasnim, umi pakaikan diorang baju kurung & suar panjang..umi kata senang kalo diorang nak gerak2 sana sini,…lebih2 si yasmin yg dah pandai jln tgh kitorang dok b/fast sambil borak2 tu…perasanla si yasmin xde…bila pegi intai kt blkg, rupanye2 ni la keje dia nenek ckp ni mmg tmpt faveret dia

memula masuk tgn kiri…


pastu celupkan tgn kanan ye adik2…


masukkan kaki kanan utk menyedapkan rasa…



dua beradik yg tgh khusyuk wa tawadduk...


tukar posisi la pulak


intai ape tu?


tepek2 kat atas ni pun mcm best je


alamak!!kantoiii!!!



nak tau apa agaknye benda alah yg menjadik tmpt faveret si yasmin ni? ni la bendanye!!



tiang gol basketball yg abah letak kat blkg umah utk pak anjang, pak andak & ayah min main time diorang balik cuti...tp bila all the uncles xde...yasmin bermaharajalela laaa





Monday, 28-Jan-2008 04:27 Email | Share | | Bookmark


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Thursday, 24-Jan-2008 10:20 Email | Share | | Bookmark
mintak mahap bebanyak :-D

Quote:
mesti korang semua tertunggu2 bila la den nak menghapdet fp ni sorila bebanyak kengakwan semua coz den mmg very2 d bzbodi thp gaban
den kena siapkan byk outstanding works b4 moved 2 new table (pindah meja je..tp beban keje makin b'tambah ) since starting feb'08 i'll be not perform as a PA 2 d Director (at last!!) dan kena pay attention 2 my unit yg dah 'beranak' dgn new prgm 2 be implemented by feb also...so byk benda nak kena disetelkan...plus dgn pc yg dah nazak..xbleh nak update pics langsung...so nampak gaya semuanye berkubur gitu ajelaa... mmg den nak sesangat hapdet pics...tp disebabkan den sorang pekerja yg berdedikasi & xmo mkn gaji bute je hari2..(slma ni ku terasa mcm mkn gaji yg x baper nak celik ) so den terpaksola menyimpan niat murni den nak hapdet all d pics....so tgu la nanti bilo2 den rasa dah boring jadik pekerja berdedikasi...so den update la pics ok
cuma kalo korang rajin...jenguk2la den kat
www.friendster.com/haryani3112 den baru je join last week..mmg x secanggih fs org len..nak edit bground pun x smpt & xreti ..kat situ den mcm syiok sket sbb dpt track back kengkawan lama esp. kat uitm dulu
okla..tu je den nak habaq...so kalo fp ni penuh dgn sawang..hrp phm2 ajela yer
adiossssssss


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net