~forever in love~

By: yan azam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 18-Jul-2006 08:58 Email | Share | | Bookmark
my beloved family....

Aidilfitri 2005
raya ke-2
salam..salam..luit laye...
View all 20 photos...


Tuesday, 18-Jul-2006 06:19 Email | Share | | Bookmark
frenz corner.....

STAF raya gathering '05
kontrol cun b4 mentekedarah
still kontrol cun after mentekedarah..heheh
View all 18 photos...
ni semua gambo kengkawan aku...yg masa study..lepas study...masa diorang kawen...kengkawan kat opis lama..opis skang...
kengkawan yg dulu slim dah jadik bulat..yg dulu single dah jadik double (dah kawen le tu)..yg dah jadik triple pun ade (dpt anak..hehhe)
tapi sebenonye...bila kenal ramai kwn ni..kite dpt tau mana 1 kawan masa susah masa suka iyelaa...nobody's perfect kan
byk lagi gambo kengkawan aku...cuma x sempat je nak bubuh kat sini..anyway...aku totap cayang kat kengkawan aku ni..wpun x sama umur..ada yg pangkat adik, pangkat kakak, pangkat makcik (ayoo..jgn mare arrr )..pangkat pakcik, pangkat atuk...nasib baik pangkat cucu je takde (maknanye aku ni masih muda remaja lagi..ahaksss ) aku seronok kwn dgn korang semer...best dpt kenal dgn korang semer...hopefully our friendship will forever..InsyaAllah... wokeh..adiosss


Tuesday, 18-Jul-2006 04:14 Email | Share | | Bookmark
nur aleeyah tasnim...setahun mengenalimu...

aucakkk...pak andak & tasnim (4 bln)
maklang, makngah, sleepy tasnim...
hmmm nyenyaknye titon...
View all 14 photos...
org kata, kalau anak sedara sulung pak2 sedara mak sedara atuk nenek semua excited...iyela bertambah 1 lagi generasi baru dlm keluarga...
begitu jugak kehadiran anak sedara sulung aku...anak kpd abg aku, uda...
nur aleeyah tasnim..begitulah indah namamu... lahir pada 22 july 2005...lebih kurang kol 5 pagi...berat 2.75 kg jee...masa tasnim lahir aku ada kat KB attend my frenz wedding...rasa mcm nak terbang balik kemamang..hahhaha
tapi dek krn terlampau bz..akhirnye setelah tasnim umoq sebulan lebih baru bleh jmpa dia....suka sgt dpt anak sedara tau....
pastu...bila umoq tasnim 5 bulan, tasnim dpt sepupu pulak....nantilah aku akan citer pasal hanif tembam pulak yee...adiosss


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net