~forever in love~

By: yan azam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Feb-2007 07:52 Email | Share | | Bookmark
My brother's wedding..2nd Feb 2007

hantaran
 
my sis-in-law
View all 20 photos...
actually this wedding mcm ad-hoc je coz my bro nak kena pi duty kat russia for 7 months...memandangkan diorang dah lama kapel & supposed to get married end of last year, so akad nikah disegerakan atas kehendak pihak pompuan & persetujuan pihak kami...
anyway wpun simple juz nikah & sendikit kenduri kecik (mkn pulut kuning + rendang ayam je) tp ttp meriah..the kenduri will be held after he come back from russia..maybe end of this year..
he will depart on next monday..sian lak kat my sis-in-law kena dok sini..xpelaa..nasib baik family dok dekat2..5 minit je kalau naik kete...

oh yer...kalau nak tau, hantaran, mekap & pelamin hasil kerja tangan i...penasihatnye my mom la


Friday, 9-Feb-2007 03:41 Email | Share | | Bookmark
memories....

hubby & yasmin
pak andak & anak2 dara kecik
maklang, mak nor, tasnim & yasmin
View all 24 photos...
Aidil Adha 1427H (pics 1-3)
My 27th birthday 31 Dec 2006 (pics 4-5)
Teluk Chempedak 1st January 2007 (pics 6-7)
Wedding Hilda 5 January 2007 (pics 10-11)
MC'D Megamall Kuantan 26 January 2007 (pics 12-13)


Monday, 5-Feb-2007 04:29 Email | Share | | Bookmark

sorry x sempat nak update fp very the bz laa...
bz dgn raya haji...dgn wedding adik...
so pics will be updated later ok...
c ya...


Monday, 18-Dec-2006 03:08 Email | Share | | Bookmark
gambo2 lama..baru nak update kat sini...

kota bharu...july 05
dpn istana jahar
ape nama dataran ni nape aku tetibe terlupe..hehhe
View all 9 photos...


Thursday, 20-Jul-2006 03:32 Email | Share | | Bookmark
lets go 2 d zoo...

naik kete api tut tutttt...
muaz n owang utan
dpn ape centre dgn ilmi n muaz
View all 13 photos...
masa cuti skolah bln 11 thn lepas..aku bwk adik2 ku ilmi n muaz ke zoo negara..muaz le...sebok sgt nak gi zoo..tapi takperlaa sbb its good 4 him to learn n know about animals...zoo negara lak dekat je dgn umah aku...dlm 10minutes dah sampai
ramai jugakle manusia2 kat sana...lepas beli tiket kitorang waiting 4 tren utk bwk kitorang keliling zoo...tapi separuh jalan je..sampai kat kwsn girrafe, kitorang turun..sbb x syiokla naik tren..
penat jugak trekking kat zoo ni..mcm2 le menatang yg kitorang tgk...tapi x tahan tang bau laa...ya ampunnn...tengit semacam naik migrain aku dibuatnye...
lepas balik dari zoo muaz x habih2 mengomel nak pegi zoo semula...x puas katanye...habih dia pujuk mak abah aku pegi skali...pastu ade ke patut dia kata yg dia pegi dgn aku tu dia bermimpi je...amboi2 pandai hang yee...
pastu asal dtg umah aku je mesti ajak aku pegi zoo..adoii..x kuasa le akak muaz oii....
alih2 masa cuti skolah bln 5 yg lepas, kaklong aku bwk dia pegi zoo melaka masa dia gi umah kaklong aku....pastu hangin 1 badan kaklong aku bila dia kuar je dari zoo tu dia kata..'zoo sini x best laa..zoo kat kl jugak yg best'...ceshhh....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net