~forever in love~

By: yan azam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Apr-2008 03:13 Email | Share | | Bookmark
Backdated entry~STAF Team Building @ Eagle Ranch Resort (PART 1)

memula b'fast dulu
pastu kite gerak naik bas
waa seronoknye naik bas..awat pak aji masam je?
View all 47 photos...
Date : 2nd & 3rd Aug 2007
Venue : Eagle Ranch Resort, Port Dickson
Event : STAF Team Building

alamak...dah nak berkarat dah citer ni tp disebabkan aku baru dpt pc baru, siap dgn windows yg baru gak, dgn lajunye bila click sampai x sempat kelip mata, maka ari ni aku ala2 'eat blind salary' dgn meng-update entry2 yg dah nak expired dah ni

malas nak citer pnjg..so happy viewing!!


Tuesday, 11-Mar-2008 02:07 Email | Share | | Bookmark

 
RENUNGAN UNTUK MEREKA YANG MENYOKONG PERJUANGAN ISLAM

Petikan ucapan dan Doa Tok Guru didalam satu majlis bersama Anak-Anak Kelantan Perantauan di Hotel Nikko (01 Mac 2008)

" Dia lawan kite dengan radio, dia tak bagi kite radio. Dia lawan kite dengan TV, dia tak bagi kite premis TV. Dia lawan kita dengan duit, kita takdok duit. Lawan kita dengan bermacam hatta pegawai kerajaan dipergunakan untuk lawan kita. Takdok bende lain kita seroh kepada Allah Taala. Ya Allah Ya Tuhanku, aku tak terdaya nak jaga ugamaMu di Kelate kerana terlalu kuat tekanan dengan bermacam cara sampai aku mitok kepadaMu lakukanlah sebagaimana berlaku terhadap tentera bergajah Abrahah.

Doa tok guru lagi " jadikanlah diri kami negeri beragama, tempat istirehat golongan miskin dan memerlukan"



Quote:
aku x kisah org nak kata apa...yg penting aku amat puas ati dgn result election kali ni, wpun masih ada 'kecurangan' dlm pengundian di kwsn2 panas i.e tganu, perlis, rembau & few places lg...syukur alhamdulillah & tahniah kpd BA...cuma diharapkan jgnla terlalu leka dgn kejayaan ni...semoga BA dpt bekerjasama dgn baik, amanah, telus, jujur dan penuh keinsafan & istiqamah dlm memperjuangkan kebajikan rakyat disamping memperkasakan agama Islam selaras dgn pembangunan negara..InsyaAllah...Amin...


the Rakyat has spoken!!!!!!!!!!






Tuesday, 4-Mar-2008 05:20 Email | Share | | Bookmark

ntahle..xtau knp hari ni mcm emo sket....
rasa hidup ni kosong sgt....
ntahle...x reti nk ckp....
yg pastinye aku rindu....
rindu? kat sapa? knp?
aku pun xtau knp...kat sapa...'insan' tu belum aku temui lagi....
aku harap aku dpt 'jmpa' dgn dia...secepat yg boleh....aku x sabar lagi...
Ya Allah...temuilah aku dgn dia....berilah aku peluang melepaskan rinduku ini....
kasihanilah hambaMu ini....
Amin...Ya Rabbal Alamin...












Quote:
bila agaknye aku & huby nak bergelar mama & abah? hanya Dia yg tahu....






Friday, 29-Feb-2008 10:47 Email | Share | | Bookmark
hannan oh hannan

 
 
 
View all 5 photos...
date: december 2007
venue : umah atuk & nenek @ kemaman
event: hannan & pooh

hannan geram sgt dgn cik pooh & cik bear...habis digigitnye....kite plak geram tgk hannan!!


Friday, 29-Feb-2008 10:39 Email | Share | | Bookmark
we are family!!

 
 
 
View all 7 photos...
date: 16th feb 08
venue: tasik titiwangsa
event: sesaje suke2 dgn kaklong & anjang

tp x bestnye...huby xde..coz dia keje...huhuhu


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net