~forever in love~

By: yan azam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Nov-2008 00:58 Email | Share | | Bookmark
moving...

salam my frens....

sori mmg dah lama gile x update fp..sbb saya skrg berkecimpung (cewahhh) dlm dunia frenster & baru start belajo memblog

semoga persahabatan kita semua x putus camtu aje...sudi2kanlah visit blog & frenster saya ye..jgn lupa leave ur comment or just say 'hi' to me kat shoutbox ok

http://haryani3112.blogspot.com

http://www.friendster.com/haryani3112


Friday, 26-Sep-2008 06:57 Email | Share | | Bookmark

 
Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin buat semua kwn2 di fp ni...semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya...InsyaAllah...jemputla beraya kat umah..kami akan balik ke KL pd hari raya ke-3 @ 4

Yan & Azam
Taman Melati, KL



Monday, 11-Aug-2008 06:25 Email | Share | | Bookmark
salam...

masa visit mama jaa & baby hanis (feb)
cukur jambul anak my cousin
kat opis ngn pc lama, skang dh pakai lcd monitor..huhu
View all 24 photos...
hi all...

sorila lama gile saya x update fp ni..jgnkan bersawang, dah xtau apa rupa fp ni..hehhe..ni semua disebabkan saya quite bz lately...nak tau knp saya bz?

Quote:

1- saya active ber'frenster' ...since member ajak join fs, so malehla nak update fp..kat sana sng..nak update pics, terus update je...x pyh nak edit ke ape ke...nak hias cantik2 ke..kalo nak hias fp..mmg xlarat + malas + xde masa + dah lupa cara2 nak photoshop etc...huhuhu so sesapa nak agak2 mcm windu nak kat saya (kot2 la windu..kalo xwindu xpe...ada org yg lebih windu...huhuhu..) jengukle saya kat www.friendster.com/haryani3112 lgpun kat fs saye jmpa balik ngan kengakwan lama masa kat uitm dulu, kusza, even sekolah menengah & sekolah rendah dulu..so seronok bila dpt in touch dgn diorang

2. saya bz ngan keje2 opis heheh wpun saya active berfresnter..tp keje2 opis pun active gak..since saya dah x jadik PA, dan saya bleh pay attention to my unit, barulah rasa beban keje bertambah..nak2 my asst. kena pindah unit lain, & my new asst. ganti tempat saya sbg PA...paham ke x ni? x phm xpela..huhuhu

mula2 mmg kelam kabut coz saya terpaksa amik keje2 asst saya dulu dan dlm masa yg sama kena train new asst on welfare's tasks dan jugak PA tasks..pastu unit saya kena tmbah lagi 1 new programme..so dgn kapasiti tenaga hanya saya dgn my asst..mmg kdg2 rasa x larat sgt2 & tension pun ada jugak... nasib baikla my new asst sekepala...dia phm jiwa saya...saya phm jiwa dia..maybe sbb kami lebih kurang sebaya so far keje2 okla...kdg2 nmpk dia mcm xbleh nak cope bila terpksa buat keje PA...saya phm keadaan dia..sbb saya penah jadik PA..dok tempat dia...so saya byk give & take...bukannye apa..masa saya jadik PA dulu..dlm masa yg sama saya jadik executvie officer utk welfare unit...mmg byk keje..tp asst saya yg dulu byk tlg cover..so xdela rasa beban sgt..ni bila kita dah betul2 pegang unit, kena pulak saya xde officer, saya terus direct dgn HOD, mmg terasa kebebanan nye

xpela...saya redha..keje je selagi mampu..lagipun saya dah isi borang retirement...saya nak retire umor 55...tp retirement wajib la..ikutkan hati umur 35 nak retire...hehhe lagi 6 thn..mcm dah x larat dah nak keje tp mengenangkan cost of living yg makin meng-khinzir-buta naik ni..mmg kena keje jugak..byk benda nak kena settle..kete, umah, bil2..mcm2 la...ni yg rasa mcm nak join je 'beres bil di sinar tu'..ehhe manalah tau kot2 ada rezeki habih hutang piutang saya sinar fm bereskan

3- saya amik CLA exam ..kalo kwn2 nak tau, CLA ni sama dgn PTK (penilaian tahap kecekapan)..dah nama keje uia..kenalah speaking london gittew...huhu..CLA a.k.a competencey level assesment..saya amik ikut grade saya la..N27...

mcm kelako gile amik exam ni..sbb saya rasa exam yg plg last saya amik end of 2003..amik muet..tu pun selang 2 weeks dr final exam saya masa final sem kat uitm dulu...nak kata x study, mmg tipula...since zaman saya study lg, saya mmg jenis x bleh nak amik exam kalo x study..x kirala study last minute ke apa tp slalunye mmg study last minute la..hehehh..

so utk exam cla ni, uia ada sediakan course utk kitoang attend...kat course tu (ala2 kelas la) diorang bagilah syllabus dan kdg2 diorang highlight bab ape yg nak kena baca...mcm yg gred N ni...kitorang kena baca semua..x kiralah psl admission ke, exam ke, HR ke, finance ke, admin, student xtvt, IT, legal..mcm2la...smpi poning kapla hotak nak baca...saya sempat study selama 2 hari je...tu pun saya rasa plg lama saya bertahan ialah 1/2 jam...asal saya tgk buku je saya rasa mcm..isk..cuaknye...huhuhu...dan saya rasa buku tu yg lebih byk tgk saya...

my hubby bagi full support utk saya amik exam ni..dia biarkan saya study dlm bilik sorang2...tp each time dia intai saya baca buku ke x, mesti soalannye "sayang ni baca buku ke tido?' dan saya dlm keadaan mamai tu pun jawab dgn bangganye "tido..." hehhehe

saya kena amik 2 paper..generic & functional..each paper ada 40qs. objective je..org ckp 'ala kacang je..ko tembak je' saya plak kalo mmg betul2 x bleh jwb, mmg saya akan kuarkan segala machine gun utk menembak segala jwpn tu..nasib baik saya xde c4...huhuhu..paper generic ngan functional ni gap nye dlm sebulan..paper generic saya sit masa end of may..masa tu la saya sempt study 2 hari...lps exam, wpun saya x puas ati dgn jwpn saye..saya terus je letak notes2 yg diberi msa course aritu kat dlm bilik..mmg xde ati nak tgk balik..tp dlm ati ada jugak niat, kalo paper functional nanti nak study lebih sket..hehhe kononla kan...

after few weeks, tetiba saya dpt call dr collegue, informed that the functional paper was the next day!! mmg terkujat gile la time tu sbb saya bajet mcm lmbt lagi! saya tau tu around 2 pm..then saya terus capai notes yg saya dah campak kat tepi bilik, dan belek apa yg patut...mcm bengang pun ada..sbb xsangka pejam celik pejam celik dah exam balik

akhirnya saya sit the exam dgn mcm2 perasaan...sbbnye rasa xpuas ati xdpt study betul2...saya bukan apa..kalo bleh xmo repat byk kali...kwn2 ckp ssh nak dpt level 4..kalo dpt nasibla..saya pun x bajet dpt level 4..paling highest pun level 3..saya ckp ngan kwn2, kalo dpt level 4, pengsan le saya...huhuhu

diroang ckp result kuar ujung thn ni..so saya x kisahlah..lantakla dpt lvel apa pun..kalo x pass, repeat balik..hehehe...wpuns aya agak pantang dlm bab2 repeat ni tup tup..pagi td saya dpt surat dr MSD..siap 'private & confidential' lagi...saya dah cuak..alemak apa plak ni? saya kena transfer ke? duss... xsanggup rasanye....

bila saya bukak je..haa???? result CLA? terus saya tgk...

Generic - Level IV

Functional - Level IV

Overall Result : Level IV (Pass at the Excellent Competency Level


biar betul!! saya mmg surprised sgt!!! mcm x caya pun ada...1st time amik saya dpt level 4!!! seronok bangat sih!! Alhamdulillah...hehehe mmg unsangkarabale betulla...huhuhu...so dgn level 4 ni, saya dpt promotion & naik gaji...tp promotion saya x kisah sgt..x dpt pun xpe...uia pun nak tgk kat mana vacant utk promote kan saya...saya sonok dok opis saya skang..kalo bleh xmo kuar le...tp yg penting skang saya nak naik gaji..kwn2 ckp gaji naik melintang...x kisahla melintang ke menelentang ke..yg penting gaji saya naik! saya dah bajet, kalo saya dpt level 4, gaji naik, sekurang2nye saya dpt bantu hubby dlm setlekan apa2 yg patut...kasi lebih kat mak abah, adik2..insyaAllah..tp diorang ckp gaji lmbat sikit..x kisahla..asalkan gaji naik mintak2 masa increment saya bln 1 nanti, gaji saya dah naik..insya Allah...

4- saya tgh treatment heheh treatment ape ek..ala nak ckp pun korang dah tau kan...bln 1 next year genap 5 thn saya kawen ngan hubby...memula mcm x kisah..wpun kami penah gi treatment kat lppkn masa 2006 dulu..pastu stop sbb kami nak try secara tradisional pulak...dah setahun saya berurut..still xde tanda2 lagi...then org tu suh saya gi sana, gi sini, gi situ, gi sinun berurut, berubat...tp saya dok pikir2...saya dah kawen dekat 5thn, buat apa nak ikut ckp org..baik saya pegi jumpa doc..sbb saya dah penah berurut b4 this, saya xde apa2 problem..saya pun dah xray, semuanya alhamdulillah normal...so lepas dicsuss dgn hubby, kami decide nak sambung balik treatment kat lppkn...biarlah habis duit sikit pun, yg penting kami dpt zuriat...

kami start treatment bln 6 lepas...doc bising jugak mula2 tu sbb saya dah lama x dtg..almost 2 years..since hubby ok, saya yg prob..so saya kena do it all over again..cuma kali ni xpyh buat hsg xray...xray yg lama bleh pakai lg..lgpun resultnya saya normal.....saya kena wat blood test...dan jugak scan...xpela..saya redha..ni ujian dariNya..insyaAllah berkat usaha, sabar, doa...saya harap treatment kali ni berjaya....nak treatment ni mmg kena ready fizikal & mentally...saya positifkan diri...drpd pengalaman kwn2...info dr majalah & tv..saya byk belajar...hubby pun alhamdulillah..he gave full support...kdg2 saya pun x sangka thanks abang

pagi td saya dah scan, dan dpt injection...doc ckp kalo bln dpn saya check positive, saya kena f/up utk c/up baby pulak...insyaAllah....tp kalo x success, saya kena sambung treatment lps raya...maybe buat IUI...

saya amat berharap, saya dan hubby dikurniakan rezeki drNya...saya nak sgt bergelar mama...nak sgt rasa pengalaman mengandung, bersalin...saya nak sgt tgk wajah anak saya...nak peluk dia...nak susukan dia...hubby pun mcm tu...kdg2 saya kesian tgk dia...balik keje penat2, saya sorang je yg sambut dia...kalo ada anak kan seronok...mesti hati saya happy tgk dia bergurau senda dgn anak kami kdg2 bila pegi shopping, dia suka ajak saya pegi kat baby dept...aritu nasib baik x beli stroller ngan carseat...dia dah berkenan sgt..saya je yg tahan dia..iyelah benda nye dah beli, org yg nak naik yg xde...xkanle saya nak naik pulak..hehehhe


oklah, dah byk saya celoteh...itulah saya, kalo dah menaip skali tu, xreti nak berenti...kat sini antara latest pics saya, hubby, anak2 sedara saya yg comel2 & manja2 tu utk tatapan semua...sorila if gambonye x memuaskan..saya pakai hp je ni

oh ye...doakan lah saya dan hubby ye...harap2 usaha kami kali ni berhasil..Amin...


Friday, 30-May-2008 08:41 Email | Share | | Bookmark
Langkawi 1st Nov - 4th Nov '07

dlm ferry otw ke langkawi
ehem ehem
haa dah nampak dah
View all 62 photos...
these are pics during our ofis family day @ langkawi last nov...
mmg dah lama terperam..mls nak edit @ besarkan..pandai2la tgk ye...
byk benda menyakitkan hati drpd yg seronot..ni semua kes agent yg gilos babas tu la
aku doa le bior bisnes agent tu lingkup pasni..hampeh kelepes betul la!!!
tp sehampeh2 trip kat sana..ada jgk yg best...antaranye....


1~~this was 1st time hubby dpt join d family day...on 2005, dia x dpt cuti, 2006 kitorang x pegi...2007 alhamdulillah dia dpt join tp bila agent yg hampeh tu buat hal, 40hari 40 mlm after d trip hubby x abih2 lg membebel x puas ati...

2~~1st day tu, kitorang pegi mangrove tour..naik bot ramai2...memula pi bat cave @ gua kelawar...byk gilos kelawar tgh titon dlm gue tu...pastu naik bot lg pegi tgk eagle feeding...suke tgk all d eagles buat 'show' melayang2 dr udara pegi ke gigi air...then pusing jap dpn kilim geoforest park...mcm nak ujan dah sikit, kitorang cpt2 pegi fish pond tgk ikan2 yg dipelihara kat pond tu... suke tgk 1 spesis ikan tu, bila letak roti kat tiang tu, dia shoot pakai air je dr mulut ikan tu..kuat lak tu sampai jatuh roti tu

3~~2nd day kitorang pi island hopping...memula pi tasik dyg bunting...cantik tempat tu..sunyi n nyaman je rasa....hubby ajak naik paddle bot...memula mcm xnak tp last2 naik gak..tgk2 pas aku naik org len pun naik gak..sebok je baru nak romantik kat tgh2 tasik..huahua penat sketla naik paddle bot sbb kitorang naik yg RM15 punye..kena kayuh sendiri..kalu yg RM30 x pyh kayuh dia auto je....siap amik air tasik 1 botol buat minum...kita usaha...mana lah tau kot2 ada rezeki..ye x? pas pusing2 tasik, hubby melepaskan gian terjun dlm tasik..tp dlm area yg dibenarkan le...sbb dlm tau...30kaki...hubby n kwn2 ofic yg len sebok bermandi-manda..aku tukang amik gambo ajela..heheh...dr tasik dyg bunting, kitorang pi tgk eagle feeding skali lg...tempatnye lain dr smlm...ni betul2 kat tgh laut diantara pulau2...pastu diorg bwk gi pulau beras basah (iye kot namanye aku lupe..) aku suke pasir kat pulau tu..halus je...pastu bila tgk kengkawan dok berendam..aku jeles la..hubby kasi peluang utk aku mandi plak..ape lagi seronokla kitorang..


aku rasa yg tu je kot yg best...yg x best...haaa meh sini aku list kan...korang tgkla mana yg lebih byk..yg BEST ke yg X BEST???



1~~memula sampai kat jety kuala perlis, tgu punye tgu agent x sampai2..bila call dia ckp tgh mandi la, otw la itula ini la...pastu bila sampai terus diorg bwk kitorang bekpes kat kedai2 yg ada kat situ..pastu tgu turn naik feri..supposely kitorang yg seramai 90++ ni naik 1 feri je tp agent hampeh ni combine kan kitorang dgn group lain..dah le dia suh grup tu masuk dulu..so kitorang terpaksa berdiri sepanjang pelayaran tu..bknnye sorg dorang yg berdiri..adalah dlm 15-20 org yg berdiri... dah le seat kena share!! seat yg aku dok tu utk 3org je tp terpaksa share sampai 4 org...seat 4 org kena share smpi 5 org!! nasib baik aku kecik dptle terselit celah dinding fery tu!! masa tu aku dah geram, aku sms chairman family day yg dah smpi kat langkawi airport..mcm2 aku komplen kat dia...yg aku geram 1 lagi agent bodos tu beria2 nak dptkan total payment dulu b4 benarkan kitorang naik bot..aku dah ckp jgn bg dulu tp bg jugak..haa tgkla ape dah jadik???

2~~smpi kat jety langkawi...naik bas pegi hotel..hotel namanye BELLA VISTA...nmpk mcm gah je...mcm style disneyland tp hampeh kelepes gak hotel ni..tgu punye tgu nak dptkan bilik..nasib baik aku dpt cpt...smpi bilik aku dgn huby terus tido..cover tido dlm bas mlm td...kol 1 kitorang turun sbb agent nak bwk pi lunch kat local restaurant la katanye..smpi lobby ada 4-5 family xdpt bilik lg...ape ni????diorg kata agent booked bilik sikitla ape la...angin je kitorang..kesian plak kat diorg yg xdpt bilik..terpaksala diorg share dgn org len sementara dpt bilik...

3~~haa ni part yg PALING KELAKAR TAHAP GABAN!!! konon2 bwk kitorang lunch..aku diphmkan oleh org2 yg penah pegi langkawi food kat sana murah2...so kitorang dah ckp dgn agent arrangekan lunch utk kitorang hrga RM10 per pax...mmg dah terbayang lauk yg sedap2 gile...sotong udang ikan ayam daging etc la...aku naik 2nd bas..1st bas dah gerak +-15 mins earlier...ntah ceruk mna dibawaknye kitorang..last2 smpi le kat restoren tu...aku memula turun bas dah heran..mmg le tepi laut...tp knp mcm ada kete2 buruk, bekas xcdent kat dpn kedai tu..boleh dikatakan restoran dlm bengkel ke? x penah plak aku dgr..kalo restoran dlm hutan ke..penah le dgr..ni dlm bengkel kete??? x ke heran???
pastu bila tgk lauk..aku xtau nak gelak ke nak nangis???? korang tau x ape lauknye?? ikan goreng besar 2 jari pastu kuah sos, kerabu tauge (yg tauge semata2), sayur campur dgn sup ayam (rasa mcm sup ayam tp ayam xde seketul habuk!!) pastu setiap meja utk 10 pax tu ada le air sirap 1 jug...korang bygkanle ikan tu yg kitorang panggil ANAK IKAN TONGKOL KERAT 18 kitorang mkn dlm keadaan yg lapar gile + bengang + marah...dah le lauk sikit gile...2nd bas dah x bleh nak mkn..bila kitorang suh tambah lauk org kedai tarik muke msm...suh tambah air dlm jug pun diorg xnak..adake diorg suh kitorang share air dr meja lain...BENGANG GILE TAU X????????? masuk bas je semua org dah start bebel2....aku dah start men-list-kan apa yg aku xpuas ati...

3~~then pegi mangrove tour tu..driver bas ckp kol 5 dia dtg amik sbb dia nak kena pi airport amik trip lain..masa tu baru kol 2.30..so okla...kol 3 kitorang start tour...dlm 4.45 semua dah sampai darat...tgu punye tgu x nampak byg bas...tgu lg..bleh sbr lg...5.30.. xde...5.45...xde gak...6.15..xde...masing2 dah bengang..agent bodos tu langsung x nampak muka...call2 x jwb...last2 kol 6.30++ baru bas ada...masing2 bengang gile..nak je aku hempuk kepala driver tu..eii geramnye!!!

4~~ni psl hotel..dr dinner 1st day smpi le last day mmg hampeh kelepes..aku x kisah le org nak ckp aku ni xtau brsyukur ke ape..korang imagine la bkn kitorang je guest kat hotel tu, aku tgk ada 4-5 group lain yg stay kat situ..apa salahnye kalu hotel tu msk lebih sket..ni kalo pi dinner, turun kol 8 lauk2 semua dah abis..setahu aku dinner kat hotel plg awal pun 9.30 baru closed..kalo bekpes lg lawak...kalo turun kol 8 tu mmg xde hape dah..licin licau...2nd day tu aku turun kol 8 mmg tgal ciput gile...3rd day tu aku dgn hubby kol 7 dah turun...saje turun awal...bila turun awal x siap hidang lg..kol 7.15 dia hidang..kol 8 dah abih..sdgkan ramai guest turun kol 8...betapa sikitnye diorg msk..mmg kedekut haji bakhil la...dah le varities of food tu x byk...combination lauk pun xpandai...hmm xtau la nak ckp..dah rezeki mkn ajela wpun bengang....

5~~kitorang x puas ati psl psl arrangement bas...citernye...yg 1st day tu kitorang dah stuck tgu bas lps mangrove tour almost 2 hrs...on 2nd day, ikutkan itinerary 1 bas akan visit kilang gamat, mkm mahsuri, pekan kuah. 1 bas lg pegi cable car. bas janji 8.45 akan gerak dr hotel. tgu punye tgu punye tgu...committee dgn chairman family day dah naik angin...hubby dah bising2..bas x sampai2 lagi...bila tnya agent bodos tu dia bleh wat derk je..dia kata bas otw...seploh kali tnya, seploh kali dia jwb otw...bengang gile dah time tu..dia lak dgn muka slamber beruk dgn xde nak apologize ke apa...dia keep calling bas tp jwpn dia ttp "bas otw, dont worry" kepala hangguk dia!!! last2 ada yg call cab, pegi pekan kuah naik cab aje..aku pun dah naik bengang, makin lama makin ramai yg share naik cab..aku ajak hubby, dia xnak..dia ckp kena respect la kite pegi ikut group ape2 pun kena ikut group la..alemak knp tetiba hubbyku manjadik se-skema ini?? last2 korang tau bas dtg kol bape? 10.45!!!! sapa x naik hantu kalau camni???!!!!!!! tu pun 1 bas je ada...dan yg kelakarnye tu bas yg ke-4 stlh kami 'tetripu' dgn kehadiran bas lain..tu pun driver bas mintak payment lain sbb separuh nak pi kuah separuh nak pi idaman suri..ada ke suh kitorang top up payment pi idaman suri tu..last2 chairman aku ckp, 'ko nak bwk ke xnak? kalau x aku call polis' sbb nye chairman ni ada kwn polis kat bukit aman, dia call kwn dia suh deal dgn polis langkawi..sampaikan kwn polis dia tu nak siapkan trak polis angkut kitorang pi jenjalan kat langakwi..giilo hape???eiii akurasa mcm org gile je pi langkawi time tu!!
so kesimpulannye semua pegi kuah, x jadik pegi cable car ke makam mahsuri ke apa...eiiiii geramnye!!!!

6~~ptg 2nd day tu pegi island hopping..so yg ni kira okla sbb semua org happy..wpun sakit hati kes bas pagi tu, tp at least terubat jgk dgn pi island hopping...yg mlmnye lawak jgk..konon2 kitorang wat bbq dinner...wat kat tepi laut..aku dah ckp dgn committee yg pegia wal sehari tu tlg buat plan b kot2 hujan...iyelah pegi masa bln 11..musim ujan..tp committee yg pegia wal sehari ni setakat pegia wal je namanye..sampai langakwi berpoya2 dulu naik cable car la etc...pastu mentang2 dpt 1 van utk moving around..diorg asik pi jenjalan je...lps balik island hopping tu siap pegi minum etc, padehal org suh standby check venue utk bbq...jgn ingt korang je commitee, aku pun committee gak tp xdela berpoya2 mcm korang!! so citernye mlm bbq tu kami mkn dlm HUJAN LEBAT!!!! mmg lebat gile smpi byk slot yg nak dibuat i.e department performance xdpt buat...kesian ada yg dah bwk gitar n dah standby nak perform...nak nyanyi hape ke bendanye ujan lebat kang banjir plak...apstu food lak x cukup..mcm biasa la hotel kan kedekut sikit gile dia wat...baik aku pi mkn kat eagle ranch ms team building aritu...food byk gile smpi xlarat nak mkn...buat utk 100 org gak!! nasib baikla aku dpt lucky draw wpun bkn yg grand prize punye tp sekurang2nye terubatle kebengangan hatiku...

7~~last day, bas lagi punye hal...janji nak dtg kol 8.30..pegi kuah..tp mcm biasa xde jgk...ramai yg dah buat plan sendri...sewa cab...aku puas ajak hubby dia ttp nak tgu abs jgk...agent langsung xnampak btg idong...bila call dia ckp dia ada kat sbrg, anak sakit bwk gi klinik..boleh ke mcm tu???xkan xde back up langsung dr company dia??aku tgk group lain agent semua ada dr A-Z...xdela dia tgal kan group dia terkontang kanting sorang2...last2 bas x dtg jgk...hubby dah merajuk dia xmo pegi kuah..last2 aku pegi dgn opismate..tu pun naik cab..bali coklat etc...balik dr kuah naik van yg committee punye..call hubby ajak lunch kat kuah...sampai kat hotel, member baru smpi 1 van..bila tnya, rupanye diorg pi cable car...diorg kata diorang arrange sendri je...naik cab je..bengang gile aku..jeles tol...lps lunch balik hotels emula..tgu bas plak nak gi jety..bas wat hal lg...kol 1 supose dtg..skt kol 2 baru smpi...smpi jety...agent mengong tu call ckp kitorang kena beli tiket sendri...gilo apoo????aku ms tu dah hangin, mls nak amsuk campur, aku biarkan commitee yg dtg wal tu arrangekan camne..dah mmg tugas korang dtg wal utk make sure semua ok...ni dtg awal buat perabih boreh jo...semua hancusss!!!ckp berdegau2 tp keje langsung haprak!!! tgu fery dekat 1 jam..kol 3.30++ baru dpt fery..msa tu aku dgn huby mls dah nak layan org lain, etrus je naik fery cpt & lantak korangla apa nak ajdik..nasib baik kitorang x shoping sakan so brg sikitla...yg shoping nak rak tu pdn le muka bwk berkotak2...


so begitula citernye pengalaman PAHIT aku kat langkawi..mmg byk yg X BEST dr yg BEST kan??? so nampak gaya aku dgn hubby kena gi semula la..pegi ebrdua lg best dr pegi ramai2 buat menyesakkan kepala hotak je....so layan aje la gambo2 kat bwh ni okeh..adiossss




Tuesday, 8-Apr-2008 01:12 Email | Share | | Bookmark
STAF Team Building @ Eagle Ranch Resort (PART 2)

korang kena lalu kat sini tau
mcm nak runtuh je aku tgk titi ni
ni namanye giant spider's web
View all 30 photos...
sambungan dr entry smlm...

kalo nak flashback balik masa ni, mmgle best...dgn kitorang seramai yg dkt 100org, dgn team yg lawak2, dgn games yg mencabar kemacho'an & kejelitaan kami, finally team building prgm ni berjalan dgn jayanye... :bravo: :bravo: mmg syiok gile la....dan yg paling syiok skali, group kami- team no. 2 a.k.a
THE INCREDIBLES akhirnye menjadi JUARA!!!!! yeaaaaaahooooo!!! mmg x disangka langsung sbb team kami le yg paling 'lemah' - pompuan 6 org, laki 4 org...sorang xdtg sbb demam, sorang baru bedah perut (umo pun dah nak pencen), sorang baru bedah kaki....so sorang je yg available....yg pompuannye pulak, 2 org tgh dlm 'pantang' , 2 org bdn agak 'sihat', so ada 2org je yg xtentu bleh ke idak.... mmg masa telematch yg kat padang, kitorang slalu dpt no. last...paling baik pun no.3 dr blkg..tp kitorang rasa games yg menyebabkan kitorang menang ialah : BUAT SHAPE IKUT TALI (no.2), TREASURE HUNT (no.1), OBSTACLES (no.3), & PUZZLE (no.2). yg len2 tu no. 3, 4, 5....kira okla tu kan? drpd 8 team yg bertanding...
oklaa...these are few pics of OBSTACLES games, puzzle & wajah2 JUARA...huhuhu..riak-riak dia air betol laa... apepun thnx 2 our team members
PAK YA (atuk incredibles), ABG ALi (bapak incredibles), ROSDIN (abg incredibles), JUNE (mak incredibles), KAK TIE (kakak incredibles), ZUE (mak angkat incredibles), EZY (adik incredibles) and of coz ERDA & MYSELF (kanak2 riang incredibles)!!!! sebab korang yg mmg best + sanggup mengenepikan segala kesakitan, akhirnye kite jadik JUARA!!! uhuk uhuk....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net